Wil je jezelf meer verdiepen in de fotografie? Wil je beter worden in de fotografie? Volg dan één van onze workshops!

In onze workshops werken we met kleine groepen (maximaal 6 personen) en hebben daardoor alle tijd en aandacht voor jou als fotograaf en jouw apparatuur.
In de workshops starten we altijd met een korte focus op de theorie van het onderwerp en daarna gaan we aan de slag! In de workshops is het de bedoeling dat je vooral veel bezig bent met jouw camera en het onderwerp.

Voor de workshops heb je altijd je eigen camera nodig! En daarnaast is het raadzaam om een laptop mee te nemen zodat je het resultaat direct terug kan zien, of een kabel om de camera op de laptop aan te sluiten. Verder zorgen wij dat alles voor jou klaar staat inclusief koffie en thee!

Onze workshops bestaan altijd uit twee momenten. Één moment waarop we de theorie behandelen en heel veel gaan oefenen, je verlaat dan de workshop met een opdracht om mee aan de slag te gaan. En één terugkom moment waarbij de de foto’s van de opdracht gaan bespreken en eventuele opgedane ervaringen gaan bespreken.

Onze workshops:
Studiofotografie
Alle ins- en outs over het fotograferen in een studio, en daarmee gaan we ook vooral aan de slag! Locatie voor deze workshop is in onze studio.
Product fotografie
Hoe fotografeer je een product op de juiste manier, hiermee gaan we aan de slag! Locatie voor deze workshop is in onze studio.
Nachtfotografie
Een foto maken met weinig licht, hiervoor heb je een camera nodig die je handmatig in kan stellen en een statief! Locatie voor deze workshop start in de studio waarna we van daaruit naar een locatie in de buurt tijden om te oefenen.
Macrofotografie
Iets kleins heel groot fotograferen, hoe gaaf is dat! Alle details goed in beeld, dit vergt oefening maar dat gaan we ook zeker doen. Locatie voor deze workshop start in de studio waarna we van daaruit naar een locatie in de buurt tijden om te oefenen.
Jouw camera
Meer uit jouw camera halen? Daarmee gaan we aan de slag, leer omgaan met jouw camera en schiet de mooiste plaatjes. Locatie voor deze workshop is in onze studio.

Hieronder vind je de planning en de prijzen (incl. BTW), wil je deelnemen stuur dan een mail naar info@clearcreations.nl

Jouw camera
€59,- p.p
2 avonden van ca. 2 uur

Studiofotografie
€79,- p.p.
2 avonden/dagdelen
van ca. 3 uur

Productfotografie
€79,- p.p.
2 avonden/dagdelen
van ca. 3 uur

Nachtfotografie
€79,- p.p.
2 avonden/dagdelen
van ca. 3 uur

Macrofotografie
€79,- p.p.
2 avonden/dagdelen
van ca. 3 uur

Oefenen in de studio
Onder begeleiding van een fotograaf in de studio oefenen
€49,- p.p. per uur