Welkom in onze foto- en videostudio! Wij zijn een professionele studio die volledig is uitgerust om aan al uw visuele behoeften te voldoen.

Onze studio beschikt over een verscheidenheid aan achtergronden, waaronder zwart, wit en greenscreen, waarmee je de perfecte sfeer kunt creëren voor jouw opnamen. Onze verlichting en speciale effecten zorgen voor de juiste belichting en sfeer voor jouw project, terwijl onze autocue zorgt voor een vlekkeloze presentatie van jouw script.

Als het gaat om audio-opnames, hebben we je gedekt met onze professionele apparatuur, zodat je verzekerd bent van een helder en goed klinkend geluid.

Vooraf aan je fotoshoot of video-opname kun je gebruik maken van een kamerscherm en/of de make-up tafel jezelf om te kleden of op te maken. En zo de presentatie van het beeldmateriaal goed aan te laten sluiten bij jouw wensen.

En natuurlijk, goede koffie en thee om jouw ervaring nog aangenamer te maken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek wat onze studio voor je kan betekenen! Maak vooraf wel eerst even een afspraak 😉

Klik hier voor onze locatie in Google Maps!

Klik op één van de afbeeldingen om hem groter te bekijken.

Best Wordpress Gallery Plugin